Reacties over het werk van 10 voor stijl

Hoera! de sleutel van ons huis was eindelijk binnen, we konden aan de slag om ons thuis te creëren! Maar hoe maak je het thuis wanneer je beide diverse stijlen mooi vindt? Hoe maak je hier een geheel van? Om dit te realiseren hebben we de hulp van 10 voor stijl gevraagd. Antine heeft voor ons een moodboard gemaakt wat meteen de sfeer en stijl weergaf waar we naar op zoek waren. Thuis op papier! Samen met Antine zijn we vervolgens gaan winkelen om het moodboard levend te maken. Wat erg fijn was is om iemand bij je te hebben die je tips geeft over de mogelijke accessoires, meubels en die het geheel overziet. Toen alles was uitgezocht en geleverd kwam Antine voor de afstyling langs. Nadat zij de verlichting en accessoires had neergezet en alles verzorgd had was het meteen thuis. Het gevoel waar we naar op zoek waren!

 Onze kinderen zijn nu 8 en 6 dus tijd om de woonkamer te veranderen van een speelkamer naar een mooie woonkamer (met natuurlijk wel nog plek genoeg om speelgoed op te bergen). We waren heel erg op zoek naar onze eigen stijl en welke kleuren in ons huis mooi passen. Antine heeft ons hier super goed mee geholpen. In een gesprek bij ons thuis hebben we doorgenomen wat onze wensen en ideeen zijn en heeft Antine ons allerlei tips gegeven waar we uiteindelijk zelf mee aan de slag zijn gegaan. De stalen van kleuren die mooi zijn kregen we van haar en ook voorbeelden van meubels die mooi passen bij de meubels die we wilden laten staan. Dit hebben we meegenomen bij het winkelen. Door de tips van Antine durfden we van de veilige inrichting af te stappen en hebben we een super mooie woonkamer gekregen. Alles klopt en we zijn er heel blij mee. Een mooi compliment van een vriendin was: deze woonkamer komt zo uit een boekje maar dan gezellig!”

Al 25 jaar wonen we in ons huis en al een aantal keren hebben we aanpassingen gedaan aan onze woonkamer. Nu wilden we onze woonkamer opnieuw gaan aanpakken, maar hoe?? Onze wensen waren: Meer ruimte creëren, rust terug brengen in de woonkamer, niet alle meubels vernieuwen en er mag 1 kleur centraal staan in ons interieur.
Antine kwam bij ons langs en besprak met ons onze wensen. Door de vele prulletjes in huis was het erg onrustig, de houten lak vloer was bruin/geel en de meubels waren erg donker. Antine maakte een tekening van de woonkamer met haar advies en ideeën erin verwerkt, en beschreef hoe we het beste te werk konden gaan in een apart overzichtelijk mapje. Met al deze tips en adviezen zijn we aan de slag gegaan. Best spannend was het omdat het heel iets anders zou gaan worden dan we eerder hadden. We zijn op pad gegaan voor de meubels bij bedrijven die Antine ons adviseerde. Voor het maken van de keuze welke gordijnen we moesten nemen is Antine met ons meegegaan wat we erg prettig  vonden.
Door de kleur wit te gebruiken op de muur is er meer rust in huis gekomen en oogt het ruimtelijker. De houten (lak) vloer die we hadden is behandeld en geschuurd en is een stuk lichter en huislijker geworden. De nieuwe lichte bank is strak en rustig. Door de hoge bruine kast die we hadden iets te verplaatsen lijkt onze kamer nu een stuk groter. We zijn super blij met onze kamer welke mede dankzij Antine van 10 voor stijl aan al onze wensen voldoet.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>