Wat kan 10 voor stijl voor u betekenen?

10 voor stijl wil graag dat advies goed aansluit bij je persoonlijke wensen.
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een offerte op maat te laten maken. Voor meer informatie nodig ik je uit vrijblijvend contact op te nemen via email of telefoon (06 13477831).

Interieuradvies basic
Na een gesprek op locatie, waarin ik met je overleg over gebruik van kleur, vloerafwerking, meubels, raamdecoratie en accessoires, werk ik dit alles uit in een adviesplan inclusief een moodboard en een sfeervoorstel voor meubels en accessoires.
Hierna kom ik dit alles bij je thuis toelichten.

Interieuradvies uitgebreid
Dit alles begint ook met een gesprek op locatie. Hierna werk ik dit alles uit in een adviesplan inclusief een moodboard, sfeer voorstel voor meubels en accessoires en een indelingsvoorstel aan de hand van een plattegrond tekening.
Hierna kom ik dit alles bij je thuis toelichten.

Interieuradvies all inclusive
Dit is een uitgebreide versie van het bovenstaande interieuradvies. Naast een uitgewerkt adviesplan, moodboard, sfeervoorstel voor meubels en accessoires en een indelingsvoorstel aan de hand van een plattegrond tekening ontvang je ook een met de hand getekende perspectief tekening van de ruimte.
Hierna kom ik dit alles bij je thuis toelichten.

Aankoopbegeleiding:
Naar aanleiding van mijn adviezen ga ik met je winkelen. Samen zoeken we de juiste vloerbekleding, raamdecoratie, meubels, accessoires etc. uit.

Shoppingadvies:
Ik maak voor je een voorselectie voor vloerbekleding, raamdecoratie, meubels en accessoires met per product/artikel een omschrijving, adviesprijs en verkoopadres.

Online woonadvies:
Heb je een (kleine) vraag over ruimtelijke indeling, kleur, vloerafwerking, meubels of raamdecoratie? Deze kan ik ook online beantwoorden. Dit werkt als volgt:
Je stuurt mij je vraag toe met foto’s van de ruimte waar het om gaat. Vervolgens maak je het verschuldigde bedrag over. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je betaling krijg je het advies per e-mail toegestuurd.

Al deze activiteiten zijn exclusief reiskosten á €0,25/km buiten een straal van 25 kilometer rondom postcode 4281KJ

 

Comments are closed.